AGENTIA IMOBILIARA INTERMEDIA ALBA IULIA

Cel mai dinamic portal de imobiliare din Alba !

www.vanzarialba.ro

www.intermediaalba.ro

www.intermediatop.ro

Copyright © 2016 INTERMEDIA. Toate drepturile rezervate.
 
Imobiliare Alba Iulia, INTERMEDIA Alba Iulia, apartamente Alba, apartamente Alba Iulia,cazare Alba

HomeHome

|

Despre

|

Servicii

|

Echipa

|

Cariera

|

Parteneri

|

Taxe Notariale

|

Ghidul Clientului

|

Legislatie

|

Noutati

|

Contact

|

Tel: 0258-832.745.

                                                             www.vanzarialba.ro                                                                                        


Inapoi
INTERMEDIA Imobiliare Alba Iulia, Pur si simplu cei mai buni !!! Convinge-te ca avem cea mai buna, complexa si actualizata oferta imobiliaraa. Va puteti face o programare pentru vizionari de imobile din Alba Iulia. Va asteptam sa reveniti pe situl nostru actualizat zilnic cu oferte noi si preturi reduse. Pentru vizionari va asteptam la sediul nostru din Alba-Iulia...

Suna ACUM !

 0258-83.27.45 
 0756-33.44.30
 0756-33.44.31
 0756-33.44.32
 0756-33.44.33

Peste 2000
de imobile
APARTAMENTE BLOCURI NOI! Finalizare IULIE 2015..
Publicare pe site
Cautare OFERTA dupa ID
ID:
Filtru de cautare

 

Cauta in site cu Google
 
Cauta in site cu google
Activitate pe Facebook !

Curs valutar
1 EUR =
Lei
 
1 USD =
Lei
Convertor valutar
 
Introduce suma dorita
 
Care sunt taxe notariale

Localizare Agentie

*** Va rugam cititi !!! : ***
 Clauza de Exonerare de Raspundere 
 Declaratia de Confidentialitate 
 CALCULATOR de CREDIT Prima Casa 
Traduceri
English English Italian Italian Spanish Spanish
INFORMATII utile si necesare
  1.    CREDITUL PRIMA CASA INTERMEDIA
 
    
 
  2.    Starea DOSAR la Fondul de Garantare
  3.    APARTAMENTE Vanzare Alba
  4.    LOCUL 3 in TOP 5 Firme ALBA
  5.    Statistici INTERMEDIA Alba
  6.    TUR VIRTUAL CETATEA Alba Iulia
  7.    STRAZI in ALBA IULIA INTERMEDI
 
            
 

 

CLAUZA  DE  EXONERARE  DE  RASPUNDERE 

 

Prevederi generale

   Termenii prezentei clauze de eliberare de raspundere (denumita in continuare "Clauza") se aplica acestui web-site (www.intermediatop.ro) al S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L., cu sediul principal amplasat in Alba-Iulia, B-dul.1 Decembrie 1918, Nr.105. Alba, România si inregistrata la Registrul Comertului Alba sub nr. J01/87/1998 ("S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L."). Va rugam sa cititi aceasta clauza cu atentie.

   Prin accesarea acestui web-site si/sau prin folosirea informatiei puse la dispozitie prin sau pe aceasta pagina web, sunteti de acord cu prevederile prezentei Clauze. In cazul vreunui conflict intre termenii si conditiile unor anumite produse si servicii si aceasta Clauza, conditiile specifice respectivelor produse si servicii vor prevala.

Utilizarea acestui web-site

   Informatiile furnizate pe sau prin aceasta pagina web nu trebuie folosite ca substituent pentru nici o forma de consultanta. Deciziile luate pe baza acestor informatii vor fi luate pe contul si riscul dvs.

   Cu toate ca S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. intentioneaza sa ofere informatii precise, complete si actualizate, care au fost obtinute din surse considerate de incredere, S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. nu ofera garantii sau certitudinea expresa sau implicita, cu privire la faptul ca informatiile furnizate pe sau prin prezentul web-site sunt precise, complete sau actualizate.

   S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. nu certifica si nici nu garanteaza faptul ca acest web-site functioneaza fara erori sau intreruperi.

   Nu este permisa utilizarea acestui web-site intr-un mod care ar impiedica folosirea acestuia de alti utilizatori Internet, care ar putea duce la periclitarea/punerea in pericol a functionarii acestui web-site si/sau care afecteaza informatiile furnizate pe sau prin acest web-site sau a software-ului pe care se bazeaza.

Informatii, produse si servicii ale tertilor

   In cazul in care S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. ofera link-uri de hypertext catre pagini web ale tertilor, aceasta nu reprezinta o aprobare din partea S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. cu privire la produsele sau serviciile oferite pe sau prin asemenea pagini web. Utilizarea acestor legaturi se va efectua in totalitate pe riscul dvs. iar S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. nu accepta preluarea nici unei responsabilitati pentru continutul, utilizarea sau disponibilitatea respectivelor pagini web. S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. nu a verificat veridicitatea, precizia, rezonabilitatea, fiabilitatea, completitudinea continutului respectivelor pagini web.

Proprietate intelectuala

   S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L., sau proprietarul relevant isi pastreaza toate drepturile (inclusiv de drept de autor, marci inregistrate, brevete, ca si orice alte drepturi de proprietate intelectuala) referitor la toate informatiile furnizate prin sau pe acest web-site (inclusiv toate textele, elementele grafice si logotipurile). Nu aveti dreptul a copia, descarca, publica, distribui sau reproduce in nici un fel informatiile continute pe aceasta pagina web, sub nici o forma, fara aprobarea prealabila scrisa din partea S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. sau fara aprobarea corespunzatoare a proprietarului. Cu toate acestea, puteti tipari si /sau descarca informatii continute in aceasta pagina web, pentru uzul dvs. personal. Legaturile catre pagina web a S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. nu sunt permise fara aprobarea prealabila scrisa a S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L..

Comunicatii on line

   Mesajele si fotografiile pe care le transmiteti catre S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. prin e-mail si de pe site ar putea sa nu fie securizate. S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. va recomanda sa nu transmiteti informatii confidentiale catre S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. prin e-mail. Daca va hotarâti sa trimiteti orice mesaj catre S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. prin e-mail, dvs. acceptati riscul ca respectivul mesaj sa fie interceptat, folosit necorespunzator si modificat de catre o terta parte.

Excluderea raspunderii

   Nici S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. nici agentii sau subcontractorii acesteia nu vor raspunde pentru nici o dauna directa, indirecta, speciala, incidentala, consecventiala, punitiva sau exemplara, inclusiv, dar fara a se limita la pierderi financiare, profituri pierdute sau incalcarea imaginii de marca (chiar daca S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. a fost avertizata cu privire la aceasta posibilitate) survenite in orice mod, dar fara a se limita la (i) orice deficiente, virusi sau alte defectiuni produse vreunui echipament sau software, in legatura cu accesul la acest web-site (ii) informatia furnizata in acest web-site, (iii) interceptarea, modificarea sau folosirea necorespunzatoare a informatiilor transmise catre S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L. sau transmise catre dvs., (iv) functionarea sau lipsa de disponibilitate a acestui web-site, (v) utilizarea necorespunzatoare a acestui web-site, (vi) pierderea datelor, (vii) descarcarea sau utilizarea altor produse software puse la dispozitie prin acest web-site, sau (viii) pretentii ale tertilor cu privire la utilizarea acestui web-site.  

   Totodata SC INTERMEDIA TOP SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu raspunde pentru veridicitatea informatiilor si fotografiilor ofertelor prezentate si promovate, nu garanteaza si nu raspunde de functionarea fara erori sau intreruperi a siturilor web proprii,  nu ofera garantii cu privire la faptul ca informatiile furnizate sau primite de la diversi, din sau prin prezentul website sau a altor situri web pe care se promoveaza oferte proprii sau personale,  sunt precise complete sau actualizate si nici sursa si proprietatea acestora.

   Excluderea raspunderii se realizeaza totodata in beneficiul directorilor si angajatilor S.C. INTERMEDIA TOP S.R.L.

Legislatia aplicabila

   Acest web-site si Clauza de eliberare de raspundere vor fi guvernate si interpretate conform legislatiei României. Toate disputele care rezulta din, sau in legatura cu prezenta Clauza for fi transmise spre solutionare exclusiva catre instantele din România.

Modificari

      SC INTERMEDIA TOP SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile furnizate pe sau prin acest web-site, inclusiv termenii acestei Clauze, in orice moment, fara preaviz. Este recomandabil sa revedeti informatiile furnizate pe sau prin acest web-site, inclusiv termenii acestei Clauze, in mod periodic, pentru a constata modificarile.

 

Adresa:
Alba-Iulia, B-dul.Revolutiei 1989, Bloc.A5, Ap.1,
ROMANIA, Jud.Alba.

Tel./Fax: 0258-832745,     Mobil: 0756-334430
E-mail: office@intermediatop.ro
Web: www.intermediaalba.ro
Web: www.intermediatop.ro

Vanzari Alba Iulia

Vanzari Garsoniere Alba Iulia
Vanzari Apartamente Alba Iulia
Vanzari Case / Vile Alba Iulia
Vanzari Terenuri Alba Iulia
Vanzari Spatii Comerciale Alba Iulia
Vanzari Spatii Industriale Alba Iulia
Vanzari Birouri Alba Iulia
Vanzari Garsoniere Alba
Vanzare Apartamente 1 camera Alba
Vanzari Apartamente 2 camere Alba
Vanzari Apartamente 3 camere Alba
Vanzari Apartamente 4 camere Alba
Vanzari Apartamente 5 camere Alba
Vanzari Case Alba
Vanzari Vile Alba
Vanzari Terenuri Alba
Vanzari Terenuri Intravilane Alba
Vanzari Terenuri Extravilane Alba
Vanzari Spatii Industriale Alba
Vanzari Spatii Comerciale Alba
Vanzari Spatii Birouri Alba
Vanzari Spatii Industriale Alba

Inchirieri Alba Iulia

Inchirieri Garsoniere Alba Iulia
Inchirieri Apartamente Alba Iulia
Inchirieri Case / Vile Alba Iulia
Inchirieri Terenuri Alba Iulia
Inchirieri Spatii Comerciale Alba Iulia
Inchirieri Spatii Industriale Alba Iulia
Inchirieri Birouri Alba Iulia
Inchiriere Garsoniere Alba
Inchiriere Apartament 1 camera Alba
Inchiriere Apartamente 2 camere Alba
Inchiriere Apartamente 3 camere Alba
Inchiriere Apartamente 4 camere Alba
Inchiriere Apartamente 5 camere Alba
Inchirieri Case Alba
Inchirieri Vile Alba
Inchirieri Terenuri Alba
Inchirieri Terenuri Intravilane Alba
Inchirieri Terenuri Extravilane Alba
Inchirieri Spatii Industriale Alba
Inchirieri Spatii Comerciale Alba
Inchirieri Spatii Birouri Alba
Inchirieri Spatii Industriale Alba

Informatii Utile

Ghidul CLIENTILOR
Programul Prima Casa
Calculator Rate
Calculator de taxe Notariale
Clauze Exonerare Raspundere
Declaratie Confidentialitate
Noutati INTERMEDIA
Statistici INTERMEDIA
Totul despre IMOBILIARE
Locul 3 in Top 5 Firme
Imobiliare Alba-Iulia
Piata Imobiliara din Alba
Tur Virtual CETATEA Alba Iuia
Strazi in Alba Iulia
Feedback-ul dvs.
Sitemap

Site-ul INTERMEDIA

Despre INTERMEDIA
Echipa INTERMEDIA
Contact
Acasa
OFERTE Speciale!!!
Servicii
Cariera
Stiri INTERMEDIA
Stiri Imobiliare
Legislatie
Parteneri
Publicitate
Localizare Alba
Vanzare 2 Camere Alba
2 Camere Alba
2 Camere CETATE Alba
Publica OFERTA ta !
Publica CEREREA ta !
.
INTERMEDIA pe Facebook
Pagina INTERMEDIA Facebook
cpi.imobiliare.ro

Etichete INTERMEDIA

Garsoniere Alba
Apartamente Alba
Imobiliare Alba
Imobile Alba
Case Vile Alba
Terenuri Alba
Spatii comerciale Alba
Depozite Alba
Hale Alba
Birouri Alba
Agenti Imobiliari Alba
Agentii Imobiliare Alba
Real Estate Alba
Apartamente Noi Alba
Garsoniere Noi Alba
Imobile Noi Alba
Constructii Noi Alba
Vile Case Noi Alba
Blocuri Noi Alba
Cartiere Noi Alba
Spati Noi Alba
Vanzare 2 Camere Alba
Apartament 2 Camere Alba
Login

 Imobiliare      Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau    Blog counter   Afaceri si finante